Werken bij Havebo

Het team van Havebo Groep werkt met veel plezier aan een gezamelijk doel: het leveren en eventueel monteren van de juiste vloer voor elke situatie. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Hieronder staan de openstaande vacatures, maar als de jouwe daar nu niet bij staat, kunnen we ook vrijblijvend kennismaken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Openstaande vacatures

Projecttekenaar

In deze functie ben jij een belangrijke schakel in de begeleiding van de klant. Jouw tekenwerk ligt aan de basis van de adviezen die we de klant geven bij het vinden van de juiste vloer in zijn specifieke situatie.

MEER INFO

Werkvoorbereider Bouw

Havebo Montage staat voor snelle en vakkundige levering en montage van duurzame renovatievloeren van hoge kwaliteit. Om projecten een vliegende start te geven, zoeken we een Werkvoorbeider Bouw. 

MEER INFO

Open sollicitatie

Staat jouw baan er niet tussen, maar heb je wel interesse? Wil jij meer weten over de Havebo Groep en vind je dat wij zeker kennis zouden moeten maken met jou? Stuur ons dan een kort mailtje met je CV, dan maken we een afspraak.

STUUR JE CV

Meer dan een leverancier

Onze relaties kiezen voor ons, omdat we veel meer zijn dan een leverancier. Onze deskundige verkoopadviseurs, de ervaren mensen van het bedrijfsbureau en ons eigen expeditieteam begeleiden elke opdracht van de aanvraag tot de tijdige levering. Onze tekenkamer berekent en tekent de vloer en houdt daarbij rekening met bouwkundige wensen en constructieve eisen. Relaties die hun woningbestand renoveren, kunnen bij ons terecht voor snelle en vakkundige montage van renovatievloeren.

Veelzijdig team

Ons team is divers en biedt een mooie mix van ervaring en (jong) talent, generalisten en specialisten. Om elke dag dat stapje extra te kunnen zetten voor onze klanten, houden wij onze energie op peil door gezellig samen te lunchen, regelmatig een wandeling te maken in het bos om de hoek of elkaar uit te dagen voor een potje darts, sjoelen of tafelvoetbal. Op vrijdag sluiten we graag samen de week af onder het genot van een hapje en een drankje.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste, ambitieuze en leergierige nieuwe collega die graag deel uitmaakt van ons team? Laat ons dan gauw weten dat je geïnteresseerd bent in een van onderstaande functies.

Ben je wel enthousiast geworden, maar staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan jouw open sollicitatie per e-mail naar Hannelies Brasz, Manager Operations & HR.

Contactpersonen

Managementteam

Paul Vermeulen

Algemeen directeur

p.vermeulen@havebogroep.nl

Paul op LinkedIn

Peter Willems

Financieel directeur

p.willems@havebogroep.nl

Peter op LinkedIn

Hannelies Brasz

Manager Operations & HR

h.brasz@havebogroep.nl

Hannelies op LinkedIn

Leidinggevenden

Erik Enters

Manager Bedrijfsbureau & Calculatie

e.enters@havebogroep.nl

Angelique van Miltenburg

Manager Financiële Administratie & Secretariaat

a.van.miltenburg@havebogroep.nl

Marketing

Richard van Santen

Manager Marketing a.i.

r.van.santen@havebogroep.nl 

Salesteam Havebo Vloeren

Arjan Peters

Business Developer Projecten

a.peters@havebovloeren.nl 

Arjen Hoekstra

Accountmanager Midden-Nederland

salesmidden@havebovloeren.nl 

Wouter Schapink

Accountmanager Noord-Nederland

salesnoord@havebovloeren.nl

Rick Augustin

Accountmanager West-Nederland

saleswest@havebovloeren.nl

Maarten Kampen

Accountmanager Zuid-Nederland

saleszuid@havebovloeren.nl

 

Merel van de Laar

Sales Binnendienst

sales@havebovloeren.nl

 

Havebo Montage

Robert Rijswijk

Manager Renovatievloeren

r.rijswijk@havebomontage.nl

Reint van Amerongen

Projectcoordinator

r.van.amerongen@havebomontage.nl

Expeditie

Marinus de Graaf

Hoofd Expeditie

m.degraaf@havebogroep.nl

Verbocon Engineering

Peter Poppe

Manager Tekenkamer a.i.

p.poppe@verbocon.nl

Stage & afstuderen

Zoek je een stageplek? Of heb je een goed idee voor een afstudeeropdracht waar de Havebo Groep in past? Dan horen we graag van je!

Stuur een mailtje naar info@havebogroep.nl of bel ons op (030) 228 06 13 en vraag naar Hannelies Brasz, Manager Operations & HR.