Missie & Kernwaarden

Onze missie

 

Wij willen met ons werk waarde toevoegen voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders. Alleen door voortdurend te streven naar het behalen van hun gezamenlijke doelstellingen kunnen wij duurzame relaties opbouwen en behouden.

Onze kernwaarden

  • Betrouwbaar
  • Ondernemend
  • Klantgericht
  • Kwaliteitsbewust
  • Samen

Betrouwbaar

Wij maken niet zomaar afspraken. Als wij afspraken maken doen we ons uiterste best om ze na te komen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zijn we eerlijk en nemen we zo snel mogelijk contact met de ander op om de situatie uit te leggen en nieuwe afspraken te maken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Ondernemend

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een gezamenlijk doel, door een actieve houding aan te nemen, in te spelen op situaties en proactief beslissingen te nemen. We stimuleren elkaar om met creatieve oplossingen te komen. Zo spelen we continu in op de behoeften van onze omgeving en de veranderende markt.

Klantgericht

Collega, leverancier of opdrachtgever, we willen iedereen de beste service bieden. Dat doen we door ons in te leven in de ander, voor de ander klaar te staan en te denken in mogelijkheden. We waarderen feedback waarmee we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Waar we echt blij van worden? Van klanten die terugkomen!

Kwaliteitsbewust

Wij hebben passie voor ons werk en willen onze dienstverlening continu verbeteren. Daarom luisteren we goed, delen we kennis èn feedback met elkaar en zoeken we naar concrete, specifieke  verbetermogelijkheden. Fouten maken doen wij ook. Die lossen we samen op en daar leren we van. 

Samen

Door vanuit vertrouwen en respect samen te werken, brengen we de mooiste dingen tot stand. We gaan uit van goede intenties, maar houden ook van duidelijke verwachtingen. We werken met enthousiasme voor en met onze relaties. Elkaar aanspreken, waar nodig om hulp vragen en samen plezier maken, hoort daar allemaal bij. Zo inspireren we elkaar, elke dag weer!

Onze toegevoegde waarde

Waarde toevoegen voor alle betrokkenen is het belangrijkste onderdeel van onze missie. Welke sterke punten zetten we daarvoor in?

Havebo is in 1979 opgericht en heeft ruim veertig jaar ervaring in de bouw. De kennis die we in die periode hebben opgedaan delen we met onze relaties. Door onze klanten gevraagd en ongevraagd te adviseren en samen met partners continu te werken aan de verbetering van producten en processen.

De Havebo Groep is geen organisatie van accountmanagers met een vlotte babbel. Natuurlijk noteren wij graag uw order, maar pas nadat ons ervaren bedrijfsbureau in samenwerking met de tekenkamer en de expeditie heeft gecheckt of de vloer die u wilt bestellen maakbaar, veilig en binnen de gewenste termijn leverbaar is.

Aannemers willen doorwerken zonder op hun materialen te wachten. Daarom werken wij met gegarandeerde levertijden. Snel afleveren heeft echter weinig zin wanneer de levering incompleet is of niet blijkt te passen bij de situatie. Ook daarom is het fijn dat onze salesafdeling nauw samenwerkt met ons ervaren bedrijfsbureau en de deskundige tekenkamer.

Havebo Vloeren helpt de bouwmaterialenhandel hun klanten in de bouw beter van dienst te zijn door het delen van de kennis en ervaring van de Havebo Groep. Door deskundig rekenen en tekenen neemt Verbocon Engineering uw zorgen weg over de maakbaarheid van een vloer. Havebo Montage neemt woningcorporaties alle zorgen uit handen bij het monteren van energiezuinige, comfortabele renovatievloeren die in belangrijke mate bijdragen aan de verduurzaming van hun woningbestand.