Bedrijfsprofiel

Havebo Groep

De Havebo Groep levert een breed assortiment systeemvloeren en funderingsproducten. Met onze professionele tekenkamer, een goed georganiseerd bedrijfsbureau en ons eigen expeditiecentrum bieden we precies die zekerheid die een aannemer nodig heeft. Ook de montage van renovatievloeren voor vastgoedbeheerders is bij ons in goede handen. 

Advies waarop u kunt bouwen

Met meer dan veertig jaar ervaring heeft de Havebo Groep de kennis en ervaring in huis om in elke situatie mee te denken met haar relaties. Wij geven advies waarop u kunt bouwen, volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en passen onze producten en diensten daar steeds op aan.

Havebo Vloeren

Bouwmaterialenhandelaren rekenen op de expertise van Havebo Vloeren. Door met de blik van een aannemer naar onze producten te kijken, helpen wij hen bij het helpen van de eindklant.

MEER INFO

Havebo Montage

Woningcorporaties en andere vastgoedbeheerders bieden we snelle en vakkundige montage van de juiste renovatievloer. Bewoners kunnen snel weer terug naar hun woning.

MEER INFO

Verbocon Engineering

Verbocon Engineering tekent en berekent vloeren voor leveranciers van vloeren. Tekenwerk van hoge kwaliteit waar de Havebo Groep zelf ook gebruik van maakt.

MEER INFO

De Van Dijk Groep

De Van Dijk Groep (VDG) uit Gemert is een belangrijke aandeelhouder van de Havebo Groep. VDG ontyplooit een groot aantal verschillende activiteiten die allemaal een link hebben met bouw en vastgoed. 

De activiteiten van VDG zijn onderverdeeld in drie divisies: VDG Companies, VDG Real Estate en VDG Finance. De Havebo Groep maakt deel uit van VDG Companies, samen met onder andere Unibouw dat we kennen als systeembouwer van grote bedrijfspanden en EPS-specialist VDG De la Roy.