Kantoorpand Den Dolder

Over de Havebo Groep

De Havebo Groep bestaat uit de werkmaatschappijen Havebo Vloeren, Havebo Montage en Verbocon Engineering. Samen vormen wij een full-service organisatie die haar relaties begeleidt bij de levering, montage en engineering van systeemvloeren.

Door de krachtenbundeling van onze werkmaatschappijen, die onderling snel schakelen, kunnen onze relaties erop rekenen dat onze vloeren maakbaar zijn, volgens planning worden geleverd en desgewenst snel en deskundig worden gemonteerd.

HUISSTIJL 2023

SL-Combinatievloer (nat)

Waarde toevoegen voor alle stakeholders

Onze missie is om met ons werk waarde toe te voegen voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders. Alleen door voortdurend te streven naar het behalen van hun gezamenlijke doelstellingen kunnen wij duurzame relaties opbouwen en behouden.

MISSIE & KERNWAARDEN

De kracht van een groep

De Havebo Groep houdt zich bezig met levering, montage en engineering van systeemvloeren. Drie onderliggende werkmaatschappijen zijn verantwoordelijk voor deze kernactiveiten.

  • Havebo Vloeren levert vloersystemen via bouwmaterialenhandelaren.
  • Havebo Montage verzorgt de montage van renovatievloeren voor woningcorporaties en andere vastgoedbeheerders, van coördinatie tot en met uitvoering.
  • Verbocon Engineering tekent en berekent vloeren voor onze werkmaatschappijen en externe leveranciers.

De overkoepelende Havebo Groep is verantwoordelijk voor directie en management, het bedrijfsbureau, de afdeling expeditie en ondersteunende activiteiten als HRM, werving, adminstratie en marketing.

De Van Dijk Groep is een belangrijke aandeelhouder van de Havebo Groep.

BEDRIJFSPROFIEL

Samen innoveren

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld onze renovatievloeren, werken wij samen met gerenommeerde partners als IsoBouw en Meilof Riks.